Om oss

Våra mål

Klassiska städ är experterna när det kommer till flyttstäd. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning så vi tar städning på största allvar och alltid ser till att kunden ska bli nöjd efter utfört uppdrag. Vi är ett nyetablerat företag som har i mål att ständigt utvecklas och att bli Jönköpings bästa städfirma när det gäller flyttstäd.

Nöjda kunder

Vi jobbar alltid med att våra kunder ska vara nöjda. Vår samarbetspartner Reco.se hanterar de flesta av våra recensioner efter vi utfört arbetet. Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen som hanterar över 2000 företags recensioner. Ni kan alltid gå in på vår företagsprofil på Reco och läsa mer om våra omdömen från kunder.

Historia

Klassiska städ startades 2017 med inriktning att städa restauranger i centrala Jönköping. Inom kort så gick ryktet och fler restauranger valde att anlita oss. Ett par år senare valde vi att expandera och öppnade aktiebolaget och bredda vårt koncept. Nu nu finns vi etablerade i Jönköpings och Linköpings kommun